0
Your Cart
IMG_3534
IMG_3579-1-1-scaled-1-1-1-1-1-1-1-1.jpg

Rad s glinom je taktilan proces koji mi pruža mogućnost bijega u neku paralelnu dimenziju izvan svakodnevnice. Tu se izgubim u svom kreativnom svijetu ne razmišljajući previše o okruženju. Istraživanje oblika je dio učenja i brušenja vještina, no osobno su mi najprivlačniji minimalistički oblici, stoga možete vidjeti da je bike&pottery keramika rađena s  jednostavnim geometrijskim linijama i limitiranom paletom boja. Ona istražuje kontrast teksture između izvorne i glazirane gline, dajući pri tome priliku da se vidi prirodna kvaliteta na površini gotovog komada.

*

Izrada keramike na kolu ide sporim tempom i ne može se ubrzati, no kada je komad u potpunosti gotov, namijenjen je da se drži, koristi i uživa u njemu na dnevnoj bazi.

*

bike&pottery keramika je izađena od kamenine i food safe glazura. Kako se radi o ručnom radu, male imperfekcije i devijacije u formi i boji su moguće.

*

Svaki komad je pakiran u papir i karton s idejom  o što manjem utjecaju na okoliš kao i prakticiranju recikliranog materijala.

HR